► Hledání freelancera
Freelance-Market-CZ
  • OSVČ 18
  • OSVČ 24
  • OSVČ 21
  • OSVČ 20
  • OSVČ 12
  • OSVČ 7
  • OSVČ 3
  • OSVČ 22
  • OSVČ 17
  • OSVČ 23
  • OSVČ 6
  • OSVČ 2
  • OSVČ 13
  • OSVČ 16
  • OSVČ 19
  • OSVČ 15
  • OSVČ 25

Dokument zdarma: Desatero poctivého podnikatele

Freelancer-Documents

Podnikat se dá různými způsoby, ale poctivost se nakonec vždycky vyplácí, i když cesta k úspěchu bývá delší. Jak se poučit z chyb, jaká reklama zafunguje, proč je důležitá komunikace se zákazníky… Dušan Souček vám ve svém dokumentu odpoví na mnoho otázek, které se týkají cesty k úspěšnému podnikání. (PDF, 22 stran, 2,3 MB)

Distribuován zdarma e-mailem:  captcha-1  ► Zobrazit všechny dokumenty 

Neformátovaný náhled dokumentu: 'Desatero poctivého podnikatele' (Část 7):

odmítnout partnerství, pokud pochybujete.
10 ZÁSAD POCTIVÉHO A ÚSPEŠNÉHO PODNIKATELE
17 www.dusansoucek.cz
zásady na 1 stránce
1. SPECIALIZACE A VÁŠEN
Nemusíte být odborník, ale musíte se jím stát. Budte specialisté v oboru, kterému se venujete. A stante se i odborníky na podnikání. Studujte ty nejlepší.
2. VZDELÁVÁNÍ
Poctivý podnikatel ví, že vzdelávání je základ úspechu. Investuje do neho cas i peníze. Nebojí se ani tech nevetších chyb. Bere si z nich ponaucení a neopakuje je.
3. NEJLEPŠÍ CENA
Stanovte reálnou cenu, nenadsazujte ani nepodsazujte. Budte si jistí a pracujte na neustálém zlepšování služby a zlevnování ceny. Rozhodující je pomer cena x výkon.
4. MARKETING A REKLAMA
Odlište se! Neslibujte, co nemužete splnit, ale prekvapujte. Delejte reklamu od zacátku podnikání a mejte oporu v dobré službe!
5. VYTVÁRENÍ HODNOTY A PRÍLEŽITOSTÍ
Vložte do podnikání neco ze sebe. Vlastní hodnotu, díky které Vás budou lidé hledat. Hodnotu vytvoríte vlastní prací a tak objevíte i nové príležitosti.
6. VŠESTRANNÝ PODNIKATEL
Podnikatel zná velmi dobre každou oblast svého remesla. Ví, co obnáší a jakých odborníku je na ni potreba. Je tak silný, jako jeho nejslabší oblast.
7. SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK
Náš zákazník – náš pán. Náš zákazník – náš pán. Náš zákazník – náš pán. Náš zákazník – náš pán. Náš zákazník – náš pán. Náš zákazník – náš pán.
8. KOMUNIKACE
Komunikujte casto a efektivne. Ale pouze tak, aby Vás bylo slyšet. Nejlépe toho docílíte, když nebudete mluvit o sobe ale o druhých. Neprodávejte, ale pomáhejte.
9. RUTINA A MODERNIZACE
Neustále inovujte a využívejte moderních technologií. Nechte rutinu pro automaty a využijte potenciál lidí na plno.
10. SPOLUPRÁCE A PARTNERSTVÍ
Uzavírejte partnerství – umožní Vám násobit zisky. Vybírejte takové partnery, pro které budete prínosem, a oni budou prínosem pro Vás. Nebojte se odmítnout partnerství, pokud pochybujete.
10 ZÁSAD POCTIVÉHO A ÚSPEŠNÉHO PODNIKATELE
18 www.dusansoucek.cz
Japonec na konec
Bez vize není myšlenky, bez myšlenky není cinu, bez cinu mužeme jít akorát tak do „_ _ _ e _ _“ Všechna moudrost sveta je úplne k nicemu, pokud ji nezacneme používat a myšlenky nepretavíme v cin.
Ono “seto samo“ neudelá. “Samo“ se nic nestane. “Seto a samo“ jsou nejnebezpecnejší Japonci, jaké znám. Držte se od nich, jak nejdál to pujde. Vyškrtnete je ze své slovnícku. Nepouštejte si je k telu. Nahradte je mnohem odvážnejšími slovy a ciny.
Už žádné výmluvy! Nebudte prizdilidé, „samo a seto“ Vám nepomužou. Nikdo Vám nepomuže! Na cestu jste se vydali sami. Je to pouze na Vás – a vždycky bylo.
Budte akcní, budte jako obávaní samurajové. Legendární válecníci s hrdým charakterem. Pevní v životních zásadách a rozhodní v boji.
Cokoli, co si vysníte, mužete mít. Pokud na tom zacnete pracovat a nikdy se nevzdáte. Stujte nohama na zemi a neztrácejte ani minutu. Jednejte tak, jak chcete, aby se jednalo s Vámi. Budte cestní a poctiví v tom co deláte.
10 ZÁSAD POCTIVÉHO A ÚSPEŠNÉHO PODNIKATELE
19 www.dusansoucek.cz
volné pokracování
Stejne jako vy, ani já nikdy nevím, zda muj nový podnikatelský nápad bude úspešný. A každý vstup do podnikání je spojen se spoustou nejistot. Nemám rád reci, že stací nadšení a odhodlání a úspech prijde sám. Mám radeji dukazy a jediný dukaz smysluplného podnikání je pro me spokojený a platící zákazník.
Muj druhý e-book: Od nápadu po fakturu za 3 dny je práve o takovém overování nápadu a získávání prvních zákazníku.
Dozvíte se:
? Tím nejlépe Dozvíte se jak prodat svuj produkt ješte pred tím, než bude hotový.overíte zájem o Vaše nabídky.
? Nastavíte svoji službu pro reálné zákazníky. Naucíte se delat nabídky, které zákazníci skutecne kupují.
? (zájem o službu, zákazníky, Už na zacátku a bez investic získáte potrebnou jistotupeníze) do dalších boju.
E-book je pro všechny, kterí mají skvelý nápad, ale také strach z neúspechu. Je pro všechny, kterým se nedarí prodávat své služby, tak jak by si práli. Fígl není v dalším marketingovém triku, nebo v dalším moudru o motivaci. Fígl je v tom mít opravdu takovou službu, o kterou je zájem. O tom je tento e-book.
Vy, poctiví podnikatelé a ctenári mého e-booku si jej práve dnes mužete porídit se slevou 50 %.
10 ZÁSAD POCTIVÉHO A ÚSPEŠNÉHO PODNIKATELE
20 www.dusansoucek.cz
poselství
Psal jsem, že pokud máte svetu co

Neformátovaný náhled dokumentu: 'Desatero poctivého podnikatele':  Část 1, Část 2, Část 3, Část 4, Část 5, Část 6, Část 7, Část 8

Používáme soubory cookies pro vyšší uživatelský komfort. Pokračováním vyjadřujete souhlas s naším používáním cookies.